Selecteer een pagina

Over ons

Gijs Vloet en Wouter Bongers vormen met zijn tweeën Volmaak Interieurwerk.
Beide zijn we al op jonge leeftijd in aanraking gekomen met de branche. Met ieder onze eigen expertise pakken wij samen het gehele project op. Kortom: zorgeloos een nieuw interieur of keuken op maat.

Wouter Bongers

Na ruim 13 jaar werkzaam te zijn geweest bij bedrijven in de keuken- en interieurbouw wil ik nu graag mijn kennis en ervaring in gaan zetten voor ons nieuwe bedrijf Volmaak Interieurwerk.

In al die jaren heb ik mijn kennis kunnen verbreden op alle aspecten van het vak. Denk hierbij aan: het inmeten van producten op maat, offertes maken, inkopen van materialen, uittekenen opdracht, maatwerk keukens en interieurs maken; en het plaatsen van alle producten die wij opleveren.

In deze jaren is mijn passie voor het vak alleen maar toegenomen. Als na het afronden van een project de klant tevreden en blij is geeft dit mij een goed gevoel. Dat is waar wij voor staan en het voor doen. Voor ons staat de klant altijd voorop, geen loze kreet maar realiteit!

Gijs Vloet

Altijd klaar voor een uitdaging. Op jonge leeftijd ben ik begonnen met interieurbouw. De eerste jaren in de werkplaats en later ook achter de tekentafel.

Wij blijven onszelf ontwikkelen als het gaat om interieurbouw. We maken het niet alleen in onze eigen werkplaats. We verzorgen ook een 3D tekening. Om klanten zo een beter beeld te geven van wat ze kunnen verwachten.

Omdat wij in de praktijk weten wat functioneel werkt, kunnen we een uniek ontwerp niet alleen mooi maken maar ook praktisch en gebruiksvriendelijk.

Wij ontwerpen altijd uniek maatwerk interieur of keuken project. En geven je een compleet beeld van wat je kunt verwachten.

 

Trots op jouw interieur

Bij Volmaak Interieurwerk vinden wij het belangrijk dat jij trots bent op jouw nieuwe interieur en/of keuken. Ook wij vinden het belangrijk dat wij werk leveren waar we naderhand met trots op terug kunnen kijken!